Στεγανή Αλουμινίου με Κινητές Περσίδες

Evothéa Βιοκλιματική Πέργκολα

Μοντέρνος σχεδιασμός, με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, και πολλές δυνατότητες προσθήκης αυτοματισμών.

Σύστημα πέργκολας Evothea

Αθόρυβη χρήση & ελεύθερη κίνηση

Ο θόρυβος που προκαλείται κατά τη διάρκεια κίνησης των περσίδων απορροφάται, χωρίς να ενοχλείΑθόρυβο είναι και το κλείσιμο των περσίδων με τη χρήση ελαστικών ενδιάμεσα των περσίδων.

Το σύστημα χρησιμοποιεί ένα μη ορατό μοτέρ, τοποθετημένο στο εσωτερικό της τραβέρσας, που επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση των περσίδων.

Το βουρτσάκι στο πλαϊνό μέρος των περσίδων, επί της τραβέρσας, απορροφά το θόρυβο κατά τη διάρκεια κίνησης των περσίδων και εμποδίζει το φως όταν η περσίδα είναι κλειστή.

Έτσι είστε σίγουροι πως απολαμβάνετε ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, που ικανοποιεί ολοκληρωτικά τις ανάγκες σας.

Η Evothéa Βιοκλιματική Πέργκολα κατασκευάζεται εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο. Διαθέτει περιστρεφόμενες περσίδες, που προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία από τον ήλιο αλλά και από τη βροχή ή το χιόνι με σύστημα ελεγχόμενης απορροής υδάτων.

Περιστρεφόμενες περσίδες | Προστασία από τον ήλιο | Προστασία από τη βροχή & το χιόνι

Η Evothéa έχει μοντέρνο σχεδιασμό, διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, και διαθέτει πολλές δυνατότητες προσθήκης αυτοματισμών που βελτιώνουν εντυπωσιακά την εμπειρία του χρήστη.

Αποτελεί μία ιδανική επιλογή για την κάλυψη εξωτερικών και ημι-υπαίθριων χώρων σε κατοικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και χώρους εστίασης. Η κομψότητα του σχεδιασμού της την καθιστά κορυφαία λύση που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε είδους αισθητική & περιβάλλον.

Πέργκολα evothea
Συστήματα σκίασης
Συστήματα σκίασης
Evothea τυπολογία

Τυπολογία

Απορροή Ομβρίων Υδάτων
Η πέργκολα διαθέτει ειδικό σχεδιασμό ώστε να συλλέγει και να οδηγεί τα ύδατα στην τραβέρσα, και μέσω της κολώνας να τα οδηγεί στο έδαφος.
Το προφίλ της περσίδας είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε να συγκρατεί τις σταγόνες νερού και να μην πέφτουν στο έδαφος κατά την κίνηση της περσίδας.

Σύστημα πέργκολας evothea

Επιλογές Αυτοματισμών:
✓ Φωτισμός Led
✓ Αισθητήρας βροχής ή ανέμου
✓ Θέρμανση με σόμπες υπερύθρων
✓ Μετάδοση ήχου και μουσικής μέσω bluetooth
✓ Έλεγχος μέσω smartphone

Φινίρισμα
Το φινίρισμα των προφίλ μπορεί να επιλεγεί μεταξύ ανοδίωσης, ποικιλίας χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής (RAL) ή απομίμηση ξύλου.

Διατομές Προφίλ

Διατομές πέργκολας Evothea
evothea